Henkilöstö

Mervi Hakkarainen – Heikkilän Pirtin sydämellinen emäntä
Mervi Hakkarainen on Heikkilän Pirtin omistaja ja kahvilan sielu – kokenut kahvila- ja leipomoalan ammattilainen, jonka käsissä perinteet elävät ja asiakkaat tuntevat olonsa tervetulleeksi. Hänen intohimonsa on leipominen, asiakaspalvelu ja perinteisen kahvilakulttuurin vaaliminen, ja se näkyy jokaisessa päivän askareessa Pirtillä.
Mervillä on yli 20 vuoden kokemus kahvila-alalta, ja hänen uransa alkoi Fazerilla, jossa hän työskenteli leipomossa. Sen jälkeen hän siirtyi Pekka Heikkiselle kahvilatyöhön, jossa hän oppi asiakaspalvelun ja kahvilan kiireisen rytmin salat. Myöhemmin hän palasi Fazerille, jossa työskenteli lähes yhdeksän vuotta, toimien myös esimiestehtävissä ja perehdyttäen uusia työntekijöitä.
Olen aina ollut sellainen, että tykkään tarttua uusiin asioihin ja kehittää itseäni. Leipurin ammattitutkinnonkin kävin työn ohessa ja reissasin Vantaalle opiskelemaan, koska halusin oppia lisää. Kahvilatyö on minulle enemmän kuin vain työtä – se on elämäntapa.
Mervi on aidosti läsnä kahvilassa ja tekee päivittäin kaikkea mahdollista: leipoo, keittää kahvia, juttelee asiakkaiden kanssa ja huolehtii siitä, että jokainen vierailija saa parhaan mahdollisen kokemuksen.
Asiakaspalvelu on minulle sydämen asia. Haluan, että jokainen asiakas tuntee itsensä tervetulleeksi ja että meillä on lämmin, kiireetön tunnelma. Pyrin siihen, että asiakkaita tervehditään iloisesti ja että he tuntevat olevansa täällä kuin kotonaan.
Perinteitä kunnioittaen, uutta kehittäen
Heikkilän Pirtti on paikka, jossa perinteet ovat vahvasti läsnä – niin miljöössä kuin leivonnaisissa. Merville on tärkeää, että kaikki herkut leivotaan itse, perinteisin menetelmin.
Minulle on itsestään selvää, että täällä ei käytetä puolivalmiita tuotteita. Meillä tehdään kaikki käsin, vanhoja reseptejä kunnioittaen. Se on osa tätä paikan ainutlaatuista tunnelmaa, enkä halua siitä tinkiä.
Vaikka Pirtin henki pysyy ennallaan, Mervillä on myös uusia ideoita kahvilan kehittämiseen. Hän haluaa tuoda valikoimaan uusia, asiakkaita ilahduttavia herkkuja, kehittää majoitustoimintaa ja tehdä yhteistyötä muiden paikallisten yrittäjien kanssa.
Minua kiinnostavat myös perinteiset leivonnaiset, joita täällä ei ole vielä ollut – esimerkiksi pullapitkot ja muut kotileivonnaiset voisivat löytää tiensä valikoimaan. Haluan, että kahvilan tarjonta elää vuodenaikojen mukaan ja että asiakkailla on aina jotain uutta odotettavaa.
Mervi on myös kiinnostunut ympäristöystävällisistä ratkaisuista ja aikoo kehittää kahvilan toimintaa kestävän kehityksen periaatteilla.
Pienillä teoilla on merkitystä. Mietin jatkuvasti, miten voisimme vähentää turhaa muovia ja käyttää ympäristöystävällisempiä vaihtoehtoja. Haluan, että Heikkilän Pirtti on paikka, jossa hyvä ruoka ja kestävä ajattelu kohtaavat.
Kahvila, johon halutaan palata
Mervi uskoo, että Heikkilän Pirtin tunnelma on yksi sen suurimmista vahvuuksista. Vanha miljöö, nostalgiset yksityiskohdat ja asiakkaiden jakamat muistot tekevät siitä erityisen paikan.
Täällä on jotain ainutlaatuista – tunnelma, joka syntyy sekä paikasta että ihmisistä. Vanhat työkalut, nostalgiset yksityiskohdat ja jopa vanha radio seinällä tekevät tästä erityisen. Asiakkaat kertovat usein, että he kokevat täällä jotain sellaista, mitä ei löydä muualta.
Hän haluaa, että jokainen vierailija lähtee kahvilasta hyvillä mielin – olipa kyseessä pikaista kahvikupillista nauttiva ohikulkija tai kiireetön iltapäivän viettäjä.
Minulle tärkeintä on se, että asiakkaat haluavat tulla takaisin. Että he tuntevat itsensä tervetulleiksi ja että he voivat luottaa siihen, että täällä on aina tarjolla tuoretta, käsin tehtyä hyvää ja aitoa, lämminhenkistä palvelua.
Lämpimästi tervetuloa Pirtin emännän luo!
Mervi on aina paikalla, valmis leipomaan, palvelemaan ja vaihtamaan kuulumisia asiakkaiden kanssa. Olitpa vanha tuttu tai uusi vierailija, Heikkilän Pirtti toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi – kahvikuppi odottaa!
