Majoitus

Haluaisitko päästä rentoutumaan ja nauttimaan lomasta upean luonnon keskellä?

Viihtyisä Heikkilän Pirtti – Vintti sijaitsee Sotkamossa ja tarjoaa hyvät puitteet aktiivimatkailijalle. Majoituspaikalla on huoneistoja vuokrattavana kaikkiaan kolme kappaletta.

Heikkilän Pirtti on ryhtynyt edistämään kestävämpiä ja ympäristöystävällisempiä tapoja matkustaa. Ilmastoidussa huoneistoissa on 1 makuuhuone, taulu-tv, ruokailutila ja keittiö, jossa on astianpesukone ja mikroaaltouuni sekä kaikki kodin mukavuudet.

Lisämukavuutena majoituspaikka voi tarjota pyyhkeet ja liinavaatteet lisämaksusta. Huoneistossa asiakkaat ovat tervetulleita käyttämään saunaa. Tarjolla on myös baari ja terassi sekä vieraille ilmainen yksityinen pysäköinti.

Heikkilän Pirtti – Vintin vieraat voivat nauttia alueen upeasta luonnosta, patikoida ja hiihtää lähistöllä tai viettää aikaa puutarhassa. Paikan sijainti on hiihtolatujen ja ulkoilureittien välittömässä läheisyydessä ja rappusilta pääsee helposti suoraan ulkoilureiteille.

Vuokatti on 2,5 km:n päässä majoituspaikasta ja Sotkamon kirkonkylän monipuoliset palvelut noin 13 km päässä. Kajaaniin on 30 km:n matka ja lähin lentoasema on Kajaanin lentoasema, joka sijaitsee 35 km:n päässä Heikkilän Pirtistä. Paltamoon on 41 km:n matka.

Pirtti on siirtynyt nykyiselle omistajalle 2014 ja talvisin Pirtissä toimii suosittu latukahvila.

Varaukset

Puh. 045 608 1161
info@heikkilanpirtti.fi
Varaa Booking.comin kautta

Aukioloajat

10-17 joka päivä 16.4.2023 saakka

Heikkilän Pirtti

Otrantie 7B
88600 Sotkamo

045 608 1161
info
@heikkilanpirtti.fi