On tullut taas kesä ja Sotkamon suosittu kesäkahvila, Satama Cafe, toivottaa tervetulleiksi niin paikalliset asukkaat kuin matkailijatkin vierailemaan kahvilan antimista ja leppoisasta tunnelmasta.

Idyllisen sijaintinsa ansiosta kahvila tarjoaa asiakkailleen ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia herkullisista kahvilatuotteista ja virkistävistä juomista kesän aktiviteettien lomassa ihaillen Vuokatin alueen kauniita maisemia perheen, ystävien tai oman kumppanin kanssa.

Satama Cafe sijaitsee upeassa ympäristössä

Satama Cafe sijaitsee Sotkamon keskustassa, aivan rannan tuntumassa. Kahvila on avoinna kesäkaudella joka päivä klo 11-17. 

Paikallisia herkkuja henkilökunnan valmistamana

Ei ole väliä, oletko Sotkamon alueella ensimmäistä kertaa vai paikallinen asukas, Satama Cafe tarjoaa jokaiselle jotakin niin syötävää, hyvää tunnelmaa kuin erikoisiltoja.

Kahvilan ystävällinen henkilökunta auttaa mielellään valitsemaan päivän parhaat tarjonnat ja suosittelee mielellään alueen nähtävyyksiä ja aktiviteetteja.

Tarjonnan puolesta herkkuna on niin suolaista, kuin makeitakin syötäviä. Kaikki tuotteet ovat henkilökunnan valmistamia paikallisia tuotteita.

Tervetuloa vierailemaan!

Satama Cafen rento tunnelma, herkulliset tarjottavat sekä kauniit maisemat tekevät siitä täydellisen taukopaikan kesän seikkailuille. 

Tervetuloa nauttimaan kesästä Sotkamon Satama Cafessa!

Lue artikkeli: Satama Cafen uusi omistaja Pauliina Räisänen toivottaa asiakkaat tervetulleiksi!
Satama Cafe-sivulle