Toimitus- ja maksuehdot

Toimitus- ja maksuehdot

 

 

Toimitusehdot

Toimitustavat

Heikkilän Pirtti verkkokaupassa voit valita toimitustavaksi vain noudon. Nouto tapahtuu Satama Cafesta (Kainuuntie 12, Sotkamo) klo 11-17 välisenä aikana.

Hinnat

Voimassa oleva hinta on ilmoitettu verkkokaupassamme. Hinnat on merkitty euroissa. Heikkilän Pirtti verkkokauppa pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. Hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan tuotekohtaisen arvonlisäveron, arvonlisävero näkyy kassalla.

Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan toistaiseksi vain Suomeen.

Toimitusaika

Toimitusaika on aina tilauspäivä +2 päivää. Esimerkiksi maanantaina tilatut tuotteet ovat valmiina noudettavaksi torstaina.

Reklamaatio ja viallinen tuote

Mikäli ostajalle annetaan väärä tuote, tai tuote on vaurioitunut, asiakkaan on ilmoitettava tästä myyjälle (Heikkilän pirtti) tuotteiden noudon yhteydessä.

Vaihto- ja palautusoikeus (peruuttamisoikeus)

Elintarvikkeilla ei ole palautusoikeutta. Tilauksen peruuttamisoikeus on mahdollista vain siinä tapauksessa jos Heikkilän Pirtti ei ole vielä ehtinyt aloittaa tilaukseen liittyvää työtä. Tämä työ käsittää myös muun muassa raaka-aineiden hankinnan.

Noutamatta jätetty tilaus

Huom! Noutamaton lähetys ei ole sama asia kuin tuotteen palautus.

Mikäli asiakas jättää noutamatta Satama Cafesta tilaamansa tuotteet, peritään edelleen häneltä saama verkkokauppamaksu. Olethan yhteydessä aina Satama Cafehen, jos et pysty noutamaan tilaustasi.

 

Maksuehdot

Maksutavat

Heikkilän Pirtti verkkokaupassa ovat käytössä Paytrail Oy:n tarjoamat maksutavat:

  • Verkkomaksut (yleisimmät verkkopankit)
  • Visa / Mastercard
  • MobilePay

Lue lisää Paytrail-maksupalvelusta henkilöasiakkaille: https://support.paytrail.com/hc/fi/categories/4412471040785-Kuluttajat

Kuitti tilauksesta ja maksusta on katsottavissa kirjautumisen jälkeen Oma Tili -sivulta. Lisäksi saat tilausvahvistuksen antamaasi sähköpostiin.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Oy.. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa ja MasterCard -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa – ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut. Paytrail näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella, eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutapa MobilePay on sovelluksessa toimiva palvelu, jolla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa.

Aukioloajat

Avoinna joka päivä klo 10-16

Heikkilän Pirtti

Otrantie 7B
88600 Sotkamo

045 608 1161
info
@heikkilanpirtti.fi