Työpajat

Heikkilän pirtin työpajat

Tarjoamme rauhoittavassa vanhassa pirtissämme luontoon sekä puhtaisiin raaka-aineisiin pohjautuvia osallistavia työpajoja ryhmille, yrityksille, yhteisöille ja järjestöille. Kysy tarjousta ryhmällenne tykypäivään, polttareihin, baby showereihin tai ihan vain viikonlopun aktiviteetiksi.

Kauttamme myös erilaiset hyvinvointikokonaisuudet yhdistettyinä yhteistyökumppaneidemme kanssa, mm. äänimaljarentoutus pirtissä tai kivimeditaatio ohravaaran lähimetsässä.

Hunajaa Sielulle & Mielelle – Luonnonkosmetiikka Workshop ~ Kesto n. 2.5  h

Kaikilla luonnon yrteillä on oma vaikutuksensa ihmiskehoon ja mieleen. Kuulet tuokion aluksi tarinaa yrteistä ja niiden käyttötavoista nauttien samalla villiyrttiteetä ja pirtin lakka-tervaleivosta. Valmistamme työpajan aikana valmiiksi poimituista luonnonyrteistä kotiin viemisiksi rentouttavan jalkakylpysuolan, hemmottelevan vartalonkuorinnan ja oman Hyvän Mielen- roll on tuoksuöljyn. Käsittelemme työpajassa eteerisiä öljyjä.

Hinnat

5–10 hlön ryhmät 69 € / hlö
10–15 hlön ryhmät 59 € / hlö
Sis. alv ja tilavuokra, yrttitee ja kahvileipä

Saippua Workshop

Kesto 2 päivää

  • 1 pvä 3 h
  • 2 pvä 3 h

Kaksipäiväisellä saippuakurssilla sukelletaan saippuan valmistamisen saloihin entisajan lipeä- menetelmällä ja perehdytään yrttiöljyuutosten ja vesipohjaisten yrttiuutosten käyttöön saippuanvalmistuksessa. Tutustumme kurssilla käytettäviin raaka-aineisiin; öljyihin, kainuulaisiin yrtteihin ja eteerisiin öljyihin. Valmistamme saippuat ja jätämme ne lepäämään yön yli. Toisena kurssipäivänä hullaannutaan ihanista villiyrteistä ja perehdytään niiden käyttöön luonnonkosmetiikassa. Valmistamme rauhoittavan salvan ja yrttisen jalkakylpysuolan kotiin viemiseksi.

Hinnat

5–10 hlön ryhmät 85 € / hlö
10–15 hlön ryhmät 75 € / hlö
Sis. alv ja tilavuokra, yrttitee ja kahvileipä

Villiä & Herkullista- työpaja Kesto 4 h

Villiyrttikävely Ohravaaran perinnemaisemissa. Hengähdä hetkeksi ja aisti luonto, sen tuoksut ja sen maut. Päivän aikana tutustutaan ja kerätään sesongin villiyrttejä, joita hyödyntäen valmistetaan maistuva villiyrttilounas Heikkilän Pirtillä. Käymme päivän aikana keskustellen läpi käsittelyä, säilömismenetelmiä ja reseptiikkaa.

Tervetuloa mukaan makujen vaellukselle Heikkilän Pirtille!

Hinnat

5–10 hlö ryhmät 75 € / hlö
10–15 hlön ryhmät 65 € / hlö

Sis. alv ja tilavuokra, lounas

Leivonta terapiaa! – työpaja, kesto 4–5 h

 

Työpajassa tutustutaan entisaikojen emäntien makumaailmaan ohrapiirakoiden ja kainuulaisen rieskan kautta. Työpajassa saat upottaa sormesi taikinaan ja pöläyttää jauhot esiliinalle. Pääset maistelemaan päivän päätteeksi lämpimäisiä kahvikupin ääressä ja kuulemaan tarinoita pirtistä ja alueen historiasta.

Hinnat

5–10 hlön ryhmät 75 € / hlö
10–15 hlön ryhmät 69 € / hlö

Sis. alv ja tilavuokra

Peruutusehdot ja vakuutukset

Ohjelmapalvelun toteutumisen voi peruuttaa viimeistään kaksi viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta maksuttomasti. Myöhemmin kuin kaksi viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista laskutetaan 50 % kokonaishinnasta ja myöhemmin kuin viikkoa (7 vrk)ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista laskutetaan sovittu hinta/ ilmoitettu osallistujamäärä kokonaisuudessaan.

Ohjelmapalveluun osallistujia ei ole vakuutettu Heikkilän pirtin toimesta.